Wonen in

Oldershove

Oldershove
Oldershove
Oldershove

Wonen in Oldershove

Zelfstandig, met een beetje zorg

Met verzorgd wonen kunt u in Oldershove met ondersteuning zelfstandig wonen. U kunt zo thuis blijven wonen met een ZZP-indicatie (VPT en/of MPT).

In het restaurant kunt u terecht voor een warme maaltijd of drankje en om andere bewoners te ontmoeten. Ook zijn er een kapsalon en een stiltekamer. Heeft u een feestje, dan kunt u speciaal hiervoor een ruimte huren.

Sensire Oldershove beschikt over een gemeenschappelijke ruimte voor dagactiviteiten. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld zangmiddagen en handwerken. Ook zijn er verschillende biljartclubs actief.

In Sensire Oldershove bevindt zich ook een huis voor mensen met dementie, De Heikant.

Zorg binnen handbereik

Sensire biedt in Oldershove zorgbemiddeling, maaltijdservice, een restaurant, huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging aan. De thuiszorg in uw appartement wordt geleverd door de wijkverpleegkundige en het wijkteam. Ook zonder CIZ-indicatie kunt u bij Sensire altijd extra zorg inkopen.

Woningcorporatie De Woonplaats

Sensire speelt geen rol in de verhuur van de appartementen. De huurwoningen worden aangeboden door woningcorporatie De Woonplaats, die ook instaat voor de service en het onderhoud van de appartementen. De contactgegevens van De Woonplaats vindt u onderaan deze webpagina.

Leven In Oldershove

In het hart van het dorp

Mede door de bewoners, die vaak zelf uit het dorp of de streek komen, heeft Oldershove een hechte band met het dorp Wehl. Dat is te merken aan de activiteiten die verenigingen er geregeld organiseren, en het feit dat in Oldershove onder meer de openbare bibliotheek is gevestigd.

Het team van Sensire is een kleine hechte groep van mensen die van de gemeenschappelijke ruimtes een welkome plek voor de bewoners en hun familie en vrienden maken. Er is geregeld een Grand Café, het huis doet mee aan carnaval en er worden kerkdiensten georganiseerd. Er zijn ook computers waarvan iedereen gebruik kan maken.

Oldershove in beeld

Onze woningen

Woonzorgcentrum Oldershove in Wehl is een unieke, moderne woonvorm met huurappartementen. In het appartementencomplex vindt u algemene voorzieningen, zoals een restaurant en kapsalon.

In uw appartement kunt u personenalarmering aan laten sluiten, zodat een verzorgende snel na uw oproep aanwezig is.
Vond u dit artikel nuttig?
53 %
Wilt u dit artikel delen?
Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder reageren.

123
+1

14 augustus 2019 | 11:46

Dick Schakel

Het Gaanderens Mannenkoor viert jaarlijks haar verjaardag door o.a. zondagmorgen een zangfestijn voor en met de bewoners/ bezoekers te organiseren in een verzorgingshuis in de gemeente Doetinchem. Het zou leuk zijn deze keer ‘Oldershove’ hiervoor te bezoeken.
Zondagmorgen 2 februari 2020 is daarvoor ingepland.
Graag zou ik in contact komen met een welzijns-/ vrijwilligerscoördinator om één en ander te bespreken. Wie o wie zou dat kunnen doen in uw organisatie?

Dick Schakel
regiegroep ‘Ledencontact/ Verjaardag GM

0314-333247
d.schakel4@chello.nl

reageer
21 augustus 2019 | 08:48

anoniem

A.reuling
0651915488

reageer
Icoon zorgzoeker

Zorgzoeker

Wonen bij Sensire

Sensire bij u thuis

Werken bij Sensire