Meer weten over onderwerpen uit dit artikel
Zorgaanbieders trekken samen op tegen personeelskrapte

Zorgaanbieders trekken samen op tegen personeelskrapte

0 %
Vindt dit artikel nuttig

De zomerperiode is voor de meeste mensen een moment om even wat rustiger aan te doen. Voor veel van onze collega’s is dat anders: mensen gaan op vakantie, maar het werk in de zorg moet door.

Veel zorgorganisaties hebben last van de krappe arbeidsmarkt, waarin het moeilijk is om voldoende medewerkers te vinden. Die krappe arbeidsmarkt én de afwezigheid van collega’s in de zomer maakt het een hele uitdaging om de goede zorg te kunnen aanbieden.

Samen met andere zorgaanbieders slaat Sensire de handen ineen om die goede zorg te blijven bieden, ondanks de krapte. We overleggen met collega-organisaties en trekken samen op bij het verlenen van complexe zorg en het aannemen van nieuwe klanten.

Zorgmedewerkers van Sensire doen hun uiterste best om hun klanten de zorg en begeleiding te bieden die ze verwachten. Toch kan het gebeuren dat dingen anders lopen dan ze gewend zijn: zo kan het gebeuren dat er meer, verschillende zorgverleners langskomen bij onze klanten.  Bij het aannemen van nieuwe klanten werken Sensire en zorgorganisaties in de regio samen om zo goed mogelijk gebruik te maken van elkaars beschikbaarheid. Soms kunnen onze klanten niet terecht bij de aanbieder van hun voorkeur. Voor vragen en opmerkingen over zorg in de zomermaanden kunnen klanten altijd terecht bij hun directe zorgverlener.

Vond u dit artikel nuttig?
0 %
Wilt u dit artikel delen?
Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder reageren.

123
+1

Icoon zorgzoeker

Zorgzoeker

Wonen bij Sensire

Sensire bij u thuis

Werken bij Sensire