Meer weten over onderwerpen uit dit artikel
Sensire zet haar vrijwilligers in het zonnetje

Sensire zet haar vrijwilligers in het zonnetje

100 %
Vindt dit artikel nuttig

“Zo’n 750 vrijwilligers leveren iedere dag een mooie bijdrage aan het leven van onze bewoners. Daar zijn we niet alleen ontzettend trots op. We waarderen het ook ontzettend,” vertelt Erna Koning, welzijnscoördinator. “Daarom hebben wij onze vrijwilligers op vrijdag 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, in het zonnetje gezet.” Onder het mom van inspiratie, ontmoeting en gezelligheid  werd door de welzijnscoördinatoren een divers programma georganiseerd.

In Het Amphion Theater in Doetinchem werden rond de 230 vrijwilligers welkom geheten. Op deze dag hebben de vrijwilligers genoten van een interessante lezing over de ontwikkelingen binnen de verpleeghuiszorg, heeft De Participatiekliniek een interactieve voorstelling verzorgd en hebben de vrijwilligers een mooie workshop kunnen volgen bij De Gruitpoort. Van een meezingkoor tot ervaren hoe het is om oud en kwetsbaar te zijn. En van fotografie tot het ophalen van verhalen.

De vrijwilligers hebben genoten. “Ik wil jullie bedanken voor een hele fijne vrijwilligersdag. Er waren erg leuke workshops en ook het theater gaf inspiratie. Geweldig.” Aldus een aanwezige vrijwilliger.

Vond u dit artikel nuttig?
100 %
Wilt u dit artikel delen?
Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder reageren.

123
+1

Icoon zorgzoeker

Zorgzoeker

Wonen bij Sensire

Sensire bij u thuis

Werken bij Sensire