Meer weten over onderwerpen uit dit artikel Den Ooiman, somatiek
Schnitzel en bier bij Den Ooiman

Schnitzel en bier bij Den Ooiman

Ton Geurts (79) en Henk Wentink (81), bewoners Sensire Den Ooiman in vol ornaat, genietend van hun biertje.

100 %
Vindt dit artikel nuttig

Nu de oktoberfeesten ook de Achterhoek hebben bereikt, kunnen we bij Sensire Den Ooiman niet achterblijven. Daarom werd afgelopen vrijdag alles uit de kast gehaald om er een heus oktoberfeest van te maken in Beierse stijl.

De medewerkers van Den Ooiman hebben zich verdiept in de tradities en gebruiken in Beieren. Daarom werden de tafels aan elkaar geschoven en aangekleed in witte en blauwe kleurencombinaties en de bierpullen uit de kast gehaald. De dames droegen een ‘Dirndl’ en de heren hadden zich in een ‘Lederhose’ gehesen. De harmonicaspelers “De Veltzicht-Trekkers” zorgden voor de muzikale begeleiding.

Medewerkster Linda Bregman, vat de reacties van de bewoners samen “de mensen vonden het overweldigend. Ze waren verrast toen ze zagen dat alle medewerkers in klederdracht tevoorschijn kwamen. Ik zag de bewoners genieten van de gezelligheid aan de lange tafels en het saamhorigheidsgevoel. Ze genoten van de heerlijke schnitzels en bier en natuurlijk moesten ze nog even Proosten op het Oosten!”

Vond u dit artikel nuttig?
100 %
Wilt u dit artikel delen?
Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder reageren.

123
+1

Icoon zorgzoeker

Zorgzoeker

Wonen bij Sensire

Sensire bij u thuis

Werken bij Sensire