De ontwikkelingen die we in 2024 hiermee gerealiseerd hebben:
Gegevens die door Sensire gestructureerd zijn volgens uniforme standaarden zijn vastgelegd en kunnen zonder extra registratie en bewerking voor secundaire doeleinden worden aangeleverd aan andere organisaties en instanties. In 2024 zijn de eerste standaard aanleveringen gerealiseerd.
Registratie aan de bron en herbruikbaarheid voor meervoudig gebruik. Ongeacht waar de gebruiker gegevens aanpast, worden deze in de andere systemen doorgevoerd. Hierbij zijn twee toepassingen binnen de wijk gerealiseerd.
Binnen de wijk is het mogelijk om na een langere periode van afwezigheid een samenvatting door GenAI te laten maken op basis van de dagelijkse zorg en de dagrapportages.
Het ontsluiten van relevante bronnen die vertaald worden naar inzichten voor organisatie en (zorg)professional. De minimale behoefte is gerealiseerd en hier vindt nog volop doorontwikkeling plaats.
Daarnaast hebben we op het gebied van digitalisering de volgende resultaten behaald:
Een Minimum Viable Product (MVP ofwel de simpelste versie van een product die je kunt maken om te testen of mensen het kunnen en willen gebruiken) om de volgende doelen te bereiken:
Ontwikkeling van het model waarbij we de wijkverpleegkundige (en andere professionals) ondersteunen in haar verantwoordelijkheid bij vraagstukken in het verpleegkundig proces en haar de noodzakelijke informatie geven om haar verantwoordelijkheid als meester waar te maken op thema's als duurzame bedrijfsvoering, kwaliteitsvolle zorg en optimale inzet van mensen en middelen.
Samen met onze leveranciers hebben we een e-overdracht gerealiseerd in de regio Achterhoek. Dit meerjarige traject heeft in 2024 geleid tot een gecontroleerde livegang.