Clientportaal

Bewoners en of hun erste contactpersoon bij Sensire Wonen met zorg hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van het cliëntportaal van het digitale bewonersdossier Caress. Het cliëntportaal is een beveiligde internetpagina die toegang geeft tot informatie uit het bewonersdossier.

Toegang tot uw bewonersdossier

Altijd toegang tot uw bewonersdossier

Als u bij Sensire woont dan krijgt u of uw eerste contactpersoon toegang tot uw bewonersdossier. U heeft dan altijd inzage in informatie uit uw agenda en uw werkplan.

Natuurlijk heeft u al de mogelijkheid om gebruik te maken van Familienet en om met hulp van een medewerker uw bewonersdossier in te zien. Wij vinden het echter belangrijk dat u zelf bepaalt wanneer en waar u de informatie uit uw dossier wilt inzien. Dat ondersteunt bij een goede samenwerking tussen u, het zorgteam en uw familie of naasten En dat inzage kan op een tablet of computer. Daarom deze eerste stap op weg naar volledige digitale toegang tot uw bewonersdossier, zodat u uiteindelijk altijd kunt inzien en zelfs ook direct informatie kunt gaan toevoegen.

Hulp

Hulp

Heeft u of uw eerste contactpersoon problemen met inloggen, dan kunt u via clientportaal@sensire.nl contact opnemen. Let op: zonder trema op de e!

Storing

Sensire kan storingen die worden veroorzaakt door uw eigen apparatuur of instellingen (in uw apparatuur) niet voor u oplossen.

Vragen

Als u vragen heeft over uw werkplan of afspraken in uw dossier, dan kunt u contact opnemen met uw contactverzorgende.

Icoon zorgzoeker

Zorgzoeker

Wonen bij Sensire

Sensire bij u thuis

Werken bij Sensire